STAN SA POGLEDOM NA MORE U TEL AVIVU

0
2871

Daniel Hasson je genije iza ovog nevjerojatno dizajniranog interijera u Tel Avivu, u neposrednoj blizini morske obale…

Interijer stana inspirira smirenost i sofisticiranost, i zamišljen je kao jedan veliki, tečni prostor, koji ujedinjuje dnevnu sobu sa drugim prostorima, kako bi bio više otvoren prema moru.

Prozori su zamijenjeni staklenim panelima, koji daju priliku stanarima da uživaju u savršenom pogledu na more i velikoj količini prirodne svjetlosti. Dekor ovog nevjerojatnog interijera je baziran na Armani i Fendi casa namještaju, koji je praćen zanimljivim paletama boja, koje idu od besprijekorno bijele, do bež, crne i zlatne.

Podovi su sjajni, što daje ovom prostoru elegantan štih. Detalji igraju ključnu ulogu u ovom interijeru: bogate teksture, dugačke zavjese, kontrast bijele i crne boje, sjajni podovi i strop – sve je to nevjerojatno kombinirano da bi se dobio dekor definiran harmonijom i ravnotežom.

Svi podovi u spavaćim sobama su mramorni, a svaka od njih ima udoban veliki krevet. Prozirne zavjese omogućavaju da sunčeve zrake zavire u ovaj sofisticirani prostor.

Kupaonica je jedna od najljepših soba u ovom domu, jer ima savršen pogled na more. Sve što trebate napraviti je da se opustite i uživate u kupki, dok vam se pogled pruža daleko, prema suncu, koje izgleda kao da tone u more. Samo rijetki imaju priliku uživati ovako svakog dana…

dizajndoma.hr

Komentari

comments