STUDIO 8 NUDI ALU-KLIZNE SISTEME ZA PLAKARE I ALU-RAM ZA KUHINJE I KOMODE

0
1102

Klizna vrata na plakarima osim što estetski lijepo izgledaju, štede i prostor. No kvalitet kliznih vrata u velikoj mjeri zavisi od kvalitete okova. Osobito šina, po kojoj vrata klizaju, treba da bude kvalitetna. Šine trebaju biti napravljene od tvrdog i izdržljivog materijala. Kvalitetni okovi drže i teže materijale, na primjer staklo, koje postaje sve popularnije.

Studio 8 u svojoj ponudi nudi i alu- klizne sisteme za plakare i alu- ramove za kuhinje i komode.

okovi

Klizne okove karakteriše velika mogućnost kombinacija zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti da u prostoru u kome želite, napravite klizna vrata i tako uljepšate i poboljšate funkcionalnost vašeg enterijera.

Uz veliki izbor kliznih mehanizama, moguće je poručiti i gotova vrata za klizne plakare sa ugrađenim ispunama u različitim materijalima (staklo, ogledalo,iveral i sl.), dimenzija 4-18mm.

Pored kliznih alu sistema, Studio 8 nudi vam i izradu aluminijskih ramova sa ispunom- staklo (4mm) po izboru, za kuhinje i komode.

okovi2

Za više informacija kontaktirajte firmu Studio 8 na brojeve telefona 033 972 488 ili 061 578 959, te posjetite njihovu web stranicu www.studio8.ba.

Više informacija o firmi STUDIO 8 pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/nenoline-enterijeri-d-o-o-sarajevo-studio8

NO COMMENTS