SVE JE SPREMNO ZA OTVARANJE PRVE DORMEO HOME TRGOVINE U BOSNI I HERCEGOVINI!

0
110

Dormeo vas poziva da doživite novu razinu opuštanja i prepustite se savršenom osjećaju udobnosti na otvorenju prve Dormeo Home trgovine u BiH!

23.7.2016. u Sarajevo City Centru, na -1 spratu, očekuje vas:

– predstavljanje potpuno novog koncepta trgovine Dormeo Home

– ukusne delicije pripremljene u Delimano posuđu i osvježavajući Nutri napici

– pokloni i popusti uz kupovinu, pripremljeni samo za Vas!

Sarajevo City Centar – 23. juli u 17 sati

DR Home otvorenje

Pridružite im se u 17h u Sarajevo City Centru u Sarajevu i družite se sa Aleksandrom Radović na koncertu u 20:30h. Pripremili su zabavu za cijelu porodicu, poklone za kupce, te vrijedne nagrade na tomboli.

Prva Dormeo Home trgovina samo u City Centeru u Sarajevu!

Prva Dormeo Home trgovina takvog koncepta u Bosni i Hercegovinanalazi se u Sarajevu u City Centeru.  Na jednom mjestu pronađite novosti s područja spavanja, jastuk samo za sebe, madrac po vlastitoj mjeri… dječji asortiman, ali i niz proizvoda za cijelo domaćinstvo.

Nova Dormeo Home trgovina prostire se na površini od 280 kvadratnih metara, a misao vodilja prilikom njenog uređenja bila je na većem, atraktivno stiliziranom prostoru, vjernim i novim kupcima pružiti sve ono što kuću čini – domom. U trgovini su tako zastupljeni Dormeo asortiman za spavanje i dekorativan asortiman, do sada najveći izbor Delimano proizvoda i posuđa te Rovus proizvodi za čišćenje.

NO COMMENTS