Piše: Tim salona keramike Baucentar Trgošped

Nekada su kupaonice imale samo funkcionalnu ulogu, a danas predstavljaju intimnu zonu koja mora biti lijepa i zadovoljavati sve pretpostavke za odmor i relaksaciju. Zato smo mi prilikom odabira i postavljanja pločica, te nabavke kupaonskog namještaja i sanitarija u našem salonu keramike vodili samo računa da prikažemo različite stilove uređenja, kako bi svako mogao pronaći ono što mu najviše odgovara. Kupaonica treba da bude vaš intimni prostor u kojem se osjećate opušteno jer vrijeme provedeno u njoj često je jedino koje imamo za sebe.

trgosped

Još uvijek najtraženiji uzorci pločica su razne imitacije prirodnih materijala poput kamena i drveta, koje nisu ograničene samo na kupaonicu. Naime, mnogi kupci se odlučuju postaviti ovakve pločice i u druge prostorije svoga doma. Često se pločice u imitaciji kamena postavljaju na jedan zid u dnevnoj sobi, kao centralna dekoracija.

trgosped2

Posebno smo ponosni na našu novu kolekciju pločica španskih i talijanskih proizvođača, koje se odlikuju žarkim bojama kao što su ljubičasta, zelena i plava. Uz njih se mogu kupiti i odgovarajući cvjetni dekori i kompozicije koji  prostoru mogu dati dinamiku ili ga umiriti.

trgosped3

Noviji trendovi u uređenju nalažu viseće wc školjke i bidee i ormariće pričvršćene na zidove  – sve kako bi se postigao dodatni osjećaj prostora  i olakšalo održavanje i čišćenje kupaonice. Naš vam je savjet da oblogu za vodokotlić iskoristite kao policu za odlaganje stvari. Prilikom odabira slavina birajte bezvremenske modele koje se lako uklapaju u svaki stil uređenja.

 trgosped4

Također, sve popularniji su i tuševi bez kada koji se izvode u razini poda, kod kojih se protok vode reguliše jednostavnim kanalicama. Ovakvi tuševi se odlikuju jednostavnom i brzom montažom, bezgraničnom mogućnošću oblikovanja te neizostavnom elegancijom jer prostoru daju jedinstveni minimalistički stil.

 trgosped5

U cilju maksimalnog iskorištavanja prostora, ormarići se postavljaju ispod nasadnih ili usadnih umivaonika, a zavisno od prostora i potreba uvijek se mogu postaviti i dodatni spremnici, u sklopu ogledala ili kao samostojeći elementi. Našu ponudu kupaonskog namještaja odlikuju moderne linije, funkcionalnost i inovativna rješenja koja uključuju ladice sa štopericama i integriranu rasvjetu.

   trgosped6

Također imamo i zavidnu ponudu Hidra kada, svih oblika i dimenzija za lakše uklapanje u postojeće kupaonice, kako bi se iskoristio svaki kvadrat prostora.

I na kraju, ne zaboravite na detalje! Nezavisno od stila uređenja, zanimljive kutije, neobična ogledala, vješalice ili cvijeće zaokružuju priču i vašu kupaonicu čine posebnom.

PRIKAŽI
SAKRIJ