Kupaonski namještaj, sanitarije i pločice samo su početak! Na odjelu keramike baucentra Trgošped pronaći ćete i male stvari koje kupaonicu čine uistinu praktičnom i udobnom. Osim vizualnog doživljaja kupaonice važan je i miris, koji mora biti svjež i ugodan. Uz kozmetičke posudice, nosače za ručnike i držače za sapune i četke, u kupaonicu možete staviti i biljke, svijeće, uokvirene fotografije, zavjese ili metalne žaluzine…

kupaonica

U našem salonu keramike očekuje vas veliki izbor prvoklasnih pločica španskih i talijanskih proizvođača po povoljnim cijenama. Novitet su pločice velikih dimenzija, sjajne izvedbe, neutralnih boja s 3D efektima!

kupaonica2

Posebno smo ponosni na našu kolekciju pločica španskih proizvođača, koje se odlikuju žarkim bojama kao što su ljubičasta, zelena i plava. Uz njih se mogu kupiti i odgovarajući cvjetni dekori i kompozicije koji  prostoru mogu dati dinamiku ili ga umiriti.

kupaonica3

Noviji trendovi u uređenju nalažu viseće wc školjke i bidee i ormariće pričvršćene na zidove  – sve kako bi se postigao dodatni osjećaj prostora  i olakšalo održavanje i čišćenje kupaonice. Obogatili su asortiman modernim linijama kupaonskog namještaja, kabinama, shower drain kanalicama, sanitarijama vrhumskog kvaliteta, te dodacima kojima ćete staviti vlastiti pečat na vašu kupaonicu.

kupaonica4

U cilju maksimalnog iskorištavanja prostora, ormarići se postavljaju ispod nasadnih ili usadnih umivaonika, a zavisno od prostora i potreba uvijek se mogu postaviti i dodatni spremnici, u sklopu ogledala ili kao samostojeći elementi. Trgošpedovu ponudu kupaonskog namještaja odlikuju moderne linije, funkcionalnost i inovativna rješenja koja uključuju ladice sa štopericama i integriranu rasvjetu.

kupaonica5

I na kraju, ne zaboravite na detalje! Nezavisno od stila uređenja, zanimljive kutije, neobična ogledala, vješalice ili cvijeće zaokružuju priču i vašu kupaonicu čine posebnom.

kupaonica7

kupaonica6

PRIKAŽI
SAKRIJ