Kucnuo je taj dugo očekivani čas i vrijeme je kada će mjesec dana sve oči biti uprte u Francusku i . Ako ste vatreni navijač naše reprezentacije, donosimo nekoliko zanimljivih ideja da svoj dom učinite pravim navijačkim gnijezdom.

navijaci

Ovoj put ne donosimo klasične prijedloge za brzi make over doma u navijački kutak, već neke ideje koje su kao stvorene za one koji vole biti drugačiji i inovativni.

Dakle, krenimo od zidova. Svoju ljubav prema nekoj nogometnoj reprezentaciji istaknuti možete apliciranjem navijačkih obilježja na zidove, kuhinjske površine, vrata… Zahvaljujući modernoj tehnologiji, jednostavno je, praktično, brzo i jeftino, kupiti ili naručiti stickere u bojama reprezentacije, kockicama i sl. I što je najvažnije, po završetku prvenstva, ove dekoracije lako je ukloniti.

Nakon zidova, zanimljiv prostor za izražavanje navijačkog duha svakako su – podovi. Tepih u prepoznatljivim bojama, ili pak nekim drugim nogometnim detaljima, svakako će svi uočiti. Zgodna je stvar što je tepih lako ukloniti, a uvijek ga, prema potrebi, iznova možete koristiti.

Ako pak niste spremni za radikalna rješenja, poput mijenjanja zidova, investirajte u detalje s navijačkim motivima, poput jastučića, zavjesa, prekrivača…

U ovom periodu nitko vas neće čudno gledati ni ako podijetinjite pa kupite nogometne lopte, maskote Eura, navijačke naočale i sav ostali arsenal potreban za vrhunski užitak bodrenja nacionalne vrste.

Vaš navijački kutak je, ako ste slijedili naše savjete, spreman. Zavalite se pred TV, naoružajte ostalim navijačkim rekvizitima – grickalicama i omiljenim pićem.

http://domivrt.vecernji.hr/

Komentari

comments

Ambyenta namještaj