Strastveni ste prema uređenju vašeg doma, nastojite ga uljepšati i malim detaljima postići da izgleda ugodno i toplo? Potpuno vas razumijemo jer detalji zaista mogu učiniti vaš dom atraktivnim i posebnim.

A sada ćemo vam predstaviti poseban “detalj” koji bi svakom domu podario čarobni ugođaj. Riječ je o vrhunskom i svjetski poznatom nizozemskom brendu električnih kamina – Ruby Fires, čiji je ekskluzivni zastupnik za tržište BiH, tvrtka Kamin Studio.

cover fotka

Kamin Studio je specijalizirana trgovina za vrhunska rješenja za grijanje na drva, plin i struju. U ponudi imaju neke od najboljih svjetskih marki, od kojih je najpoznatiji norveški Jotul, vodeći proizvođač peći i kamina na svijetu, prisutan u BiH već više od 20 godina.

1

Zbog specifičnih zahtjeva za dimnjakom, veliki broj ljudi ne može si priuštiti tradicionalna rješenja za grijanje, stoga sve popularniji su električni kamini koji osim savršenog ugođaja, pružaju i toplinu.

2

U Kamin Studiu možete pronaći Ruby Fires električne kamine koji sadrže najrealističniju vatru, a u vašem će domu stvoriti poseban ugođaj kojemu će se diviti vaši ukućani, ali i gosti. 😉

Unatoč tome što električni kamini možda nemaju onaj isti šarm tradicionalnog kamina, mnogo su zahvalniji za održavanje i praktičniji za upotrebu.

4

Prednosti električnog nad klasičnim kaminom na drva:

  • Nema potrebe za dimnjakom, čišćenjem i održavanjem ložišta

  • Jednostavno se premještaju

  • Služe se električnom energijom koja može i ne mora zračiti toplinu

  • Sadrže mogućnost efekta plamena u različitim bojama

  • Mogućnost rukovanja na daljinu

  • Možete ga postaviti na zid poput slike ili kao samostojeći atraktivan element u prostoru

5

Električni kamini savršen su izvor topline za moderne domove, te pomoću termostata možete namjestiti idealnu temperaturu koja će vaš dom održavati ugodno toplim i energetski učinkovitim.

Primjerice Top Flame Melini električni je insert s ugrađenim termometrom i mogućnošću regulacije, može raditi na 0.9 ili 1,8 kW ili bez funkcije grijanja plamena.

Top Flame Elski pogodan je za zatvaranje postojećih otvorenih kamina u novim projektima ili uz Ruby Fires obloge. Dolazi s ugrađenim LED žaruljama i opcijom regulacije plamena.

6

Top Flame Elski TF 1560G  i Top Flame Melini 1570G inserti su za Ruby Fires kamine, vrlo jednostavni za korištenje i pružaju realističnu vatru. Mogu se koristiti za dodatno grijanje ili kao dekoracija.

Učinite vaš dom još posebnijim uz Kamin Studio i Ruby Fires kamine! 😉

Više informacija o Kamin Studiu i proizvodima koje imaju u ponudi možete saznati na web stranici www.kaminstudio.ba ili ih možete kontaktirati na broj telefona +387 32 684 008.

PRIKAŽI
SAKRIJ