UŽIVAJTE U UDOBNOSTI STANDARD PLUS KROVNIH PROZORA

0
341

Da li ste zainteresovani da smanjite vaš račun za utrošenu energiju? Da li želite da smanjite nekontrolisano strujanje vazduha oko prozora? Da li želite da osigurate bezbjednost vas i vaše porodice? Da li želite da smanjite nivo buke koja dolazi spolja? Koliko ste novca uložili na uređenje i dekoraciju stana? Da li želite da produžite trajnost vašeg namještaja, podova i tepiha? Da li želite da vaši krovni prozori izgledaju besprijekorno i posle 20 godina?

Ako su vaši odgovori na ova pitanja da, onda ćete izborom krovnih prozora iz Standard Plus kategorije unaprijediti kvalitet života u svom potkrovlju!

1. Thermo Tehnology – 7% manji utrošak energije

VELUX prozori Standard Plus kategorije konstruisani su sa jedinstvenim ThermoTechnology™ izolacionim sistemom i dodatnom dihtung gumom, što vašem prozoru daje veću energetsku efikasnost. Zimi održava vaš dom toplim, a ljeti smanjuje potrebu za hlađenjem. *VELUX Standard Plus prozori imaju do 7% bolju toplotnu izolaciju u poređenju sa Standard krovnim prozorima ThermoTechnology

2. Dodatana dihtung guma – Ušuškan prozor bez propuha

Dodatna dihtung guma koja je postavljena oko krila prozora poboljšava nepropustljivost vazduha, a takođe ima veliku ulogu u boljoj zvučnoj izolaciji.

3. Laminirano staklo – Sigurno staklo za dodatni mir

VELUX prozori iz kategorije Standard Plus sa laminiranim unutrašnjim staklom otporni su na udarce. Unutrašnje staklo sastoji se od 2 sloja flotiranog stakla spojena trajnom folijom. Možete da spavate, radite i igrate se bezbjedno ispod ovog prozora. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se.


4. Zaštita od spoljašnje buke – Mir i tišina u potkrovlju

Laminirano staklo i dodatna dihtung guma pružaju svim Standard Plus prozorima zvučnu izolaciju od 32 dB (Rw), što je za 10% bolje u odnosu na model GZL iz Standard kategorije.

5. Smanjeno negativno dejstvo UV zraka –  Štiti boje vašeg namještaja

Staklo kod Standard Plus prozora (–55) propušta samo 5% UV zraka u prostoriju (GZL iz Standard kategorije propušta 32%). Tokom godina, vaš krovni prozor štiti originalne boje namještaja i podova.

6. Drvo presvučeno poliuretanskm slojem – Bez dodatnog održavanja

Za razliku od običnih PVC prozora, vodonepropusni poliuretanski sloj ovog prozora, koji ne zahtjeva dodatno održavanje i farbanje, izliven je iz jednog dijela i na taj način krilo prozora čini otpornim na vlagu i prašinu. Idealan je za vlažne prostorije. Potrebno je samo povremeno obrisati prozor.

Za više informacija posetite sajt kompanije VELUX.

NO COMMENTS