Nobel Corporation d.o.o. Mostar, partner francuskog Atlantic-a u Bosni i Hercegovini, ugostio je u svojim novim prostorijama uglednu gošću Claire Bodonyi, veleposlanicu Republike Francuske u BiH.

Teme razgovora su bile vezane za obilježavanje Dana Bastille, nacionalnog francuskog praznika, zatim ponovno okupljanje poslovnog kluba sastavljenog od bh. tvrtki koje surađuju s francuskim tvrtkama, kao i predstavljanje poslovnog portala Manager.ba.

Veleposlanica Bodonyi je bila zadivljena činjenicom da francuski proizvođač Atlantic putem Nobel-a pokriva više od 60% tržišta Bosne i Hercegovine električnim grijanjem, pored 40 konkurentskih brandova iz cijelog svijeta.

Menadžment Nobel-a je predstavio i seriju Atlantic bojlera sa premium modelom Steatite, prvim europskim bojlerom u kojem se ne može formirati kamenac. Atlantic proizvodi posjeduju ekološke pasoše, što je novost i za europske standarde.

Njezina ekscelencija je, pored programa Atlantic, iskazala osobito zanimanje i za program Nobel filtera i sistema za uštedu vode, čiji je korisnik odnedavno i Veleposlanstvo Republike Francuske u BiH. Pored zdravstvene sigurnosti, sistemi Nobel ostvaruju vrhunski, ekološki i ekonomski učinak. To su prepoznale institucije i tvrtke svih profila iz cijele regije, kao i desetine tisuća privatnih lica.

Poslovni susreti su uvijek idealna prilika za daljnju suradnju, pa je tako i ovim susretom dogovoreno zajedničko sudjelovanje u budućim projektima.

Da se iz Mostara kući ne ide „praznih ruku“, uvjerila se i veleposlanica Bodonyi oduševljena poklonjenom knjigom “Povijest francuske književnosti iz 1938.” i košarom domaćih proizvoda iz Hercegovine.

Na kraju, veleposlanica se složila da Nobel-ov novi slogan “Rješenja za ugodan život” izvrsno predstavlja paletu proizvoda i usluga koje Nobel nudi na tržištu.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj