VELUX, KNAUF INSULATION I TONDACH NAGRADNI KONKURS: OSVOJITE ENERGETSKI EFIKASNO POTKROVLJE

0
326

Gradite ili renovirate potkrovlje, evo prilike da osvojite vrijedne nagrade. Naime kompanije VELUX Bosna i Hercegovina d.o.o, TONDACH Bosna i Hercegovina d.o.o. i Knauf Insulation d.o.o. Hrvatska otvorili su nagradni konkurs, a prijaviti se mogu svi koji bi voljeli osvojiti energetski efikasno potkrovlje.

nagradna_igra

Nagradni fond u iznosu od 4.500 KM u proizvodima kompanija VELUX, Knauf Insulation Tondach čeka nekoga od vas.

Za učešće u nagradnom konkursu ‘Zaželi, osvoji, uštedi’ neophodno je da ispunite sva polja u ovom formularu i pošaljete ga najkasnije do 21. aprila 2016. godine.

Uslovi učešća u nagradnom konkursu:

 1. Na nagradni konkurs možete se prijaviti od 21. marta 2016. do 21. aprila 2016. i osvojiti proizvode za uređenje vašeg potkrovlja.

Nagradu čine proizvodi u ukupnoj vrijednosti od 4.500 KM (sa uključenim PDV-om), koje poklanjaju partneri projekta iz svog prodajnog asortimana, a koji su potrebni za uređenje vašeg potkrovlja. Uz ove proizvode vaše potkrovlje će biti energetski efikasno uz dovoljnu količinu dnevne svjetlosti i svježeg zraka. Dobitniku će biti uručeni vaučeri i to kako slijedi:

 1. a) 1.500 KM vrijednost VELUX proizvoda

 2. b) 1.500 KM vrijednost TONDACH proizvoda

 3. c) 1.500 KM vrijednost KNAUF Insulation proizvoda

Na osnovu vaučera, pobjednik u nagradnom konkursu će u dogovoru sa gore navedenim kompanijama odabrati proizvode iz njihovog asortimana, prema cijenama s PDV-om iz trenutno važećeg cjenovnika.

Ostale troškove uređenja potkrovlja snosi pobjednik nagradnog konkursa. Pobjednik nagradnog konkursa može biti samo jedna osoba.

 1. Prijaviti se možete putem web stranice nagradnaigra.potkrovlje.ba i to tako što ćete popuniti upitnik, unijeti sve tražene podatke za koje ćete garantovati istinitost i valjanost, te poslati stvarne fotografije objekta čija autorska prava su u vašem vlasništvu. Samo potpune prijave bit će uzete u obzir i njihovi vlasnici imat će pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

 2. U nagradnom konkursu mogu učestvovati samo punoljetne osobe, sa prijavljenim prebivalištem u Bosni i Hercegovini.

 1. Svojom prijavom na nagradni konkurs svi učesnici daju saglasnost partnerima projekta Potkrovlje.ba da mogu koristiti snimljene materijale (fotografije, video materijale i intervjue sa dobitnicima prije, poslije i za vrijeme ugradnje) u svrhu marketinga unutar web i Facebook stranice Potkrovlje.ba, te u medijima koji su pokrovitelji nagradnog konkursa.

 2. Osmočlani žiri u sastavu:

 3. a) Dva člana kompanije VELUX BiH d.o.o. (Sanela Salihbegović i Vildana Pašić)

 4. b) Dva člana kompanije Tondach BiH (Anja Šimunac i Advan Kuljuh)

 5. c) Dva člana kompanije KNAUF Insulation (Krešimir Benjak i Jelenko Malić)

 6. d) Diplomirani inžinjeri arhitekture Omar Šelo i Arijana Šuvak

Odlučit će o užem izboru prijava dana 24.04.2016 godine. Uži izbor će činiti maksimalno 30 prijava, koje su potpune i najkreativnije. Odluka žirija o užem izboru prijava je konačna i na nju nije moguće uložiti žalbu. Prijave koje budu u užem izboru, će biti postavljene na društvenoj mreži Facebook u periodu od 26.04. – 26.05. 2016. godine. Konačnu odluku o pobjedniku nagradnog konkursa će osvojiti prijava koja osvoji najviše „like/sviđa mi se“ na zvaničnom Facebook profilu Potkrovlje.ba tokom navedenog perioda. Ime pobjednika će biti objavljeno 27.05.2016. godine na Facebook stranici Potkrovlje.ba i na web stranici www.potkrovlje.ba, nakon čega ćemo pobjednika lično kontaktirati.

 1. Ugradnja proizvoda osvojenih u ovom nagradnom konkursu treba biti izvršena najkasnije do 31. decembra 2016. godine. U slučaju nepoštivanja rokova, partneri projekta će naplatiti proizvode i odabrati drugog dobitnika.

 2. Pobjednik nagradnog konkursa daje saglasnost partnerima projekta Potkrovlje.ba da može koristiti snimljene materijale (fotografije, video materijale i intervjue sa dobitnicima prije, poslije i za vrijeme ugradnje) u svrhu marketinga unutar web i Facebook stranice Potkrovlje.ba.

 3. Partneri projekta imaju pravo objaviti imena i prezimena, te mjesto boravka učesnika u nagradnom konkursu u cilju promocije. Adresa učesnika u nagradnom konkursu i ostali lični podaci (email, broj telefona, itd.) bit će tretirani kao tajni podaci.

 4. Svi učesnici nagradnog konkursa svojom prijavom dali su saglasnost da mogu primati promotivne materijale i relevantne ponude proizvoda kompanija partnera projekta Potkrovlje.ba (VELUX BiH d.o.o, Tondach BiH, Knauf Insulation d.o.o HR) putem e-maila koji su naveli u pristupnici.

 5. Nagrada je lična, vezana je za prijavljeni projekat uređenja potkrovlja i ne može se prenositi na treće lice. Nagradu nije moguće pretvoriti u novčanu protuvrijednost.

 6. Uposlenici i uži članovi porodice kompanija: Bela Vida d.o.o., VELUX Bosna i Hercegovina d.o.o, TONDACH Bosna i Hercegovina d.o.o. i Knauf Insulation d.o.o. Hrvatska ne mogu učestvovati u ovom nagradnom konkursu.

 1. Proizvode dobijene u ovom nagradnom konkursu nije moguće kombinovati s drugim promocijama partnera projekta Potkrovlje.ba.

 2. Dobitnik može preuzeti vaučere najkasnije 15 dana nakon objave pobjednika, u prostorijama VELUX BiH, Džemala Bijedića 295, Ilidža.

 3. U slučaju da je pobjednik nagradnog konkursa u najmu objekta koji želi urediti, potrebno je da priloži pisani pristanak najmodavca. Ukoliko nije u mogućnosti to uraditi, bit će izabran drugi pobjednik na osnovu broja „like/sviđa mi se“ na zvaničnom Facebook profilu Potkrovlje.ba.

 4. U slučaju spora između učesnika i organizatora (u ovom slučaju odgovornost za nagradni konkurs preuzimaju partneri projekta) nadležan je sud u Sarajevu.

 5. Svojom prijavom prihvaćate sve tačke ovih Uslova nagradnog konkursa.

 6. Organizator i partneri projekta Potkrovlje.ba zadržavaju pravo prekidanja nagradne igre ukoliko bude manje od 30 prijavljenih učesnika.

Komentari

comments