Na poziv najvećeg sajamskog centra u centralnoj Europi ”International Exhibition & Congress Center – Ptak Warsaw Expo”, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira poslovnu posjetu Međunarodnoj izložbi dizajna interijera WARSAW HOME, koja će se održati u Varšavi, Poljska, od 6. do 8. oktobra 2017. godine.

Imajući u vidu da je Poljska jedan od lidera u proizvodnji namještaja u svijetu, gdje su BDP, životni standard, ulaganje u nekretnine i potražnja za proizvodima za uređenje interijera u konstantnom porastu, ocijenili smo da bi ovakva aktivnost mogla potaknuti suradnju naših firmi sa partnerima na ovom tržištu.

sajam

Warsaw Home okuplja proizvođače, distributere, arhitekte, dizajnere, te krajnje kupce iz oblasti namještaja i dizajna interijera u centralnoj Europi, ali i šire. Prošle godine, na ovoj izložbi je sudjelovalo više od 300 brendova, preko 25.000 posjetilaca, od kojih 12% iz inostranstva (više informacija o Warsaw Home nalazi se u priloženoj prezentaciji).

Organizator izložbe Warsaw Expo nudi sljedeći paket za posjetu bh. kompanija u organizaciji VTK BiH:

  • Besplatan ulaz na Warsaw Home izložbu, i na Gala otvaranje izložbe,

    • Besplatan ulaz u VIP zonu, što uključuje dnevni obrok i VIP – članstvo,

    • Hotelski smještaj (2 – 3 noćenja) za po jednog predstavnika bh. kompanija,

    • Transport od hotela do sajmišta,

    • Organizaciju B2B sastanaka sa potencijalnim partnerima na bazi unaprijed dostavljenih profila bh. firmi.

Kompanije snose troškove prijevoza (aviokarte) za svog predstavnika, te ostale troškove puta, osim gore navedenih.

Putovanje bh. delegacije bi trajalo 3 – 4 dana, od čega bi 1 – 2 dana trajao sam boravak u Varšavi, tj. posjeta izložbi.

Svoj interes za posjetu izložbi Warsaw Home, možete izraziti popunjavanjem priložene Prijave učešća sa podacima o profilu firme.

Prijavu možete dostaviti putem faksa (033 566 239; 033 214 292) ili skeniranu putem e-maila (lejla.mededovic@komorabih.ba) najkasnije do 17. 04. 2017. godine. Kontakt osoba za dodatna pitanja je Lejla Međedović (033/566-231).

NAPOMENA: Organizator izložbe će, na bazi profila zainteresiranih bh. firmi i iskazanog interesa partnera iz Poljske, odabrati maksimalno 10 bh. kompanija za ponuđeni program i organizaciju b2b susreta, o čemu će učesnici biti blagovremeno informirani.

PRIKAŽI
SAKRIJ