ZARA HOME KOLEKCIJA ZA LJETO

0
250

Jeste li već počeli redizajnirati i dekorirati svoj dom u skladu s lijepim vremenom?

Nadamo se da jeste, jer je ljeto uveliko stiglo, i svakog dana nam to jasno stavlja do znanja. Brojni brendovi koji se bave kreiranjem namještaja i dekorativnih predmeta za kuću predstavili su nam svoje kolekcije za ovaj topliji dio godine, a jedan od njih je Zara Home, koji nas je iznenadio specijalnom Versailles kolekcijom, koja ostavlja bez daha.

Kako bi na najbolji način predstavili svoju novu kolekciju, oni su stvorili lookbook u suradnji s fotografom Fransoa Halardom, koji je savršeno uhvatio romantičnu auru ove zbirke. Lookbook je rađen u veličanstvenom dvorcu na jugu Francuske, a sama kolekcija je, kao što joj i samo ime kaže, inspirirana Versaillesom.

Za spavaću sobu, koja je jedna od glavnih prostorija u vašem domu, Zara Home nam predlaže da je pretvorimo u profinjeni prostor, miješanjem bijele sa zelenom bojom, kako bismo joj dali dodir svježine i prirode. Pored toga, neki od komada iz njihove kolekcije sadrže dezene inspirirane proljećem i ljetom, a lampe i dekorativni predmeti savršeno kompletiraju ovu prostoriju.

Za kuhinju i blagovaonicu, ovaj brand nam pruža svoj uvid za savršenu dekoraciju stola. Ovdje također možemo vidjeti neutralne boje u ulozi protagoniste, jer su prisutne praktično svuda. Neki od dizajna Zara Home dekorirani su elegantnim morskim detaljima, dok zlatni, rustikalni i vintage komadi apsolutno dominiraju.

Kao što možete vidjeti u našoj galeriji, kupaonica je neutralna, s nenametljivim dezenima, pletenim košarama i asesoarima koji mu daju dodir elegancije.

Naravno, kada dođe lijepo vrijeme, naši vrtovi ponovno oživljavaju i baš zbog toga nam Zara Home predstavlja idealne komade za objedovanje na otvorenom u vidu bijelih stolnjaka sa cvjetnim dezenima, dok je pribor za jelo dekoriran u istom stilu.

Također, u ponudi su brojne svijeće i osvježivači zraka koji će vašem domu dati obožavani i osvježavajući miris ljeta. Sada vas ostavljamo da uživate u galeriji fotografija i pripremite svoj dom za proces sezonskog uljepšavanja, koji je svakako zaslužio.

NO COMMENTS