ZAVIRITE U NEVJEROVATNI PREDSJEDNIČKI APARTMAN HOTELA TERMAG NA JAHORINI

0
884

Piše: A.Š.

Hotel Termag Jahorina je moderan hotel sa četiri zvjezdice te sa bogatom ponudom rezličitih sadržaja u toku cijele godine. Smješten je u samom centru planinske ljepotice Jahorine, uz stazu i žičare.

Raspolaže sa 21 luksuzno opremljenim apartmanom, 71 komfornom sobom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i namještaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Mi vas danas vodimo u nedavno završeni predsjednički apartman u hotelu Termag. Dovoljno je reći da je na dizajnu apartmana radio naš uvaženi arhitekt Amir Vuk Zec.

Radi se o luskuznoj smještajnoj jedinici površine preko 150 m² predviđenoj za klijente koji zahtjevaju nešto više po pitanju luksuza i usluge, a kojima cijena ne igra značajnu ulogu u samom odabiru mjesta gdje će boraviti.

Među brojnim firmama koje su radile na uređenju apartmana ističe se Deseen– jedinstveni salon zidnih obloga. Tako kupatilo predsjedničkog apartmana krase kožne zidne obloge Studioart Italy, kolekcija Klimt inspired by Gustav Klimt.

Photo by Arnej Misirlić

Komentari

comments