ZAVIRUJEMO U LUKSUZNI RUSTIKALNI STAN TAYLOR SWIFT

0
592

Piše: N.L.

Nije baš da svakodnevno imamo prilike da zavirimo u domove multrinagrađivanih američkih pjevačica, kao što je Taylor Swift. Osim ako ne spadate u skupinu njenih prijatelja, supermodela, poznatih glumica i svjetski poznatih DJ-eva.

Taylor je kupila ovaj stan u martu prošle godine za 19.95 miliona dolara od reditelja Gospodara prstenova Petera Jacksona. No transakcija je bila brza i tajnovita, tako da su fotografije stana tek nedavno izašle na vidjelo.

Smještan u New Yorku u susjedstvu prepunom zvijezda, stan se sastoji od dva velika apartmtana i sedam spavaćih soba, što je rijetkost u jednom od naprometnijih gradova na svijetu.

Jedna soba je isključivo namijenjena njenoj najboljoj prijatelji modelu Karlie Kloss.

Uz pomoć drvenih greda, izloženih golih zidova i drvenih dakski na podu, stan odudara od holivudskog glamura, a više nalikuje britanskom rustikalnom šarmu.

U stanu je ogromna kuhinja sa industrijskom pećnicom, a njen dečko Calvin Harris i prijatelji tu uživaju u kuhanju i druženju. Inače, sudeći prema fotografijama sa drušvenih mreža, Taylor obožava okupiti rodbinu i prijatelje u svom stanu. Tu su naravno i njeni kućni ljubimci.

Zavirimo zajedno u ovaj rustikalni dragulj.

NO COMMENTS